Αρχική Σελίδα

Foshan Baichuang Technology Limited

Foshan Baichuang Technology Limited

1 2 3 4 5 6
Foshan Baichuang Technology Limited Foshan Baichuang Technology Limited Foshan Baichuang Technology Limited Foshan Baichuang Technology Limited Foshan Baichuang Technology Limited Foshan Baichuang Technology Limited
ΛΟΓΟΤΥΠΟ Επιχείρηση συνεδρίαση Συνεργασία Factory1 Factory2
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : BCTEK
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : 5 million-10 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2019
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

FOSHAN BAICHUANG TECHNOLOGY LIMITED (BCTEK) είναι επαγγελματικός προμηθευτής για τα φω'τα Χριστουγέννων των οδηγήσεων, τα καθαρά φω'τα, τα φω'τα παγακιών, τα φω'τα κουρτινών, τα φω'τα σειράς, τα φω'τα γιρλαντών, τα ηλιακός-τροφοδοτημένα φω'τα και άλλες σειρές φω'των διακοσμήσεων για εσωτερικός και υπαίθριος. BCTEK έχει σχεδόν 15 έτη εμπειρίας στην κατασκευή και τη διανομή των φω'των των επαγγελματικών οδηγήσεων, η οποία παρέχουν υψηλό - προϊόντα ποιοτικού φωτισμού και συνολικές λύσεις συστημάτων φωτισμού. Έχουμε επενδυθεί βαριά στη δίοδο των οδηγήσεων και την καινοτομία και την παραγωγή φωτισμού.

Κίνα Foshan Baichuang Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ποιότητα: Όλα τα προϊόντα φω'των Χριστουγέννων BCTEK και φω'των σειράς είναι πιστοποιημένα από το CE, RoHs, UKCA, PSE και περνούν τη δοκιμή UL588. Με υψηλό - ο ποιοτικός έλεγχος, τα προϊόντα μας είναι δημοφιλής στην παγκόσμια αγορά, καθώς επίσης και στη Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και ούτω καθεξής. Οι πωλήσεις και το δίκτυο υπηρεσιών μας μας έχουν κερδίσει μια καλή φήμη. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για το αμοιβαίο όφελος.

 
Κίνα Foshan Baichuang Technology Limited Εταιρικό Προφίλ 1
 
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Foshan Baichuang Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Stella Sun

Τηλ.:: +86-18025975702

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)